twitter facebook instagram

Over ons

Welkom op de website van Tamara Zijm Diëtist & Lifestyle Coach.

Wij zijn Tamara Zijm, Marieke Wetsteen, Eva Koopman en Esther van den Berg- Ruigrok. Als gediplomeerde diëtisten begeleiden wij je op het gebied van voeding, beweging en levensstijl.

Wij helpen kinderen en volwassenen met overgewicht, welvaartsziekten en alle andere hulpvragen rondom voeding. Wij brengen gezonde voeding en een gezonde levensstijl meer onder de aandacht. Door middel van dieetadvisering, (kook) workshops en voorlichtingen stimuleren wij gedragsverandering. Wij begeleiden zowel individuen als groepen naar een gezonde levensstijl.

Onze visie is dat eten gezond maar vooral ook gezellig en lekker moet blijven. Ieder mens is anders en daarom heeft iedereen een persoonlijk afgestemd advies nodig. Wij werken niet met standaard adviezen of strenge diëten maar met een dieet- of voedingsadvies dat wordt afgestemd op jouw wensen en gewoonten. Je leert zelf inzicht te krijgen in wat je eet en waar je op moet letten. Met persoonlijke begeleiding helpen wij je opweg naar een gezonde levensstijl. Diëten waarbij voedingsmiddelen worden verboden of dieetproducten als maaltijd vervangers, poeders en pillen zullen niet te vinden zijn in onze praktijk.

Bij ons kan je terecht voor betrokken, persoonlijke en professionele begeleiding op het gebied van voeding, beweging en levensstijl. Ons doel is mensen te helpen hun levensstijl blijvend te verbeteren, zonder strenge diëten en zonder hongergevoel.

Wij zien het als een uitdaging om samen met jou de motivatie te vinden tot gedragsverandering ten aanzien van eten. En vergeet niet: eten moet vooral lekker zijn en blijven. Stap voor stap werken we samen aan een gezonde levensstijl. Dat kost tijd en energie, maar dat mag!

Voor meer informatie, vragen of om een afspraak te maken kan je contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens of via het contactformulier. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 uur tot 17.00 uur.

Locaties:
Jonkerstraat 6 1791 GN Den Burg, Texel (Tamara en Marieke)
Soembastraat 83A 1782 SM Den Helder (Marieke en Eva)
Bernhardplein 76B 1781 HK Den Helder (Eva)
Molenstraat 113 1782 NL Den Helder (Esther en Eva)
Ceresplein 1 1764 HD Breezand (Esther)