twitter facebook instagram

Nieuws

 

Nieuwe locatie

Vanaf 16 december 2018 gaan wij ons vestigen in Schagen! We zijn te vinden in de sportschool van Trai4Less. Wij kijken erg uit naar deze nieuwe uitdaging. Onze (sport)dietisten Eva en Jessica zullen wekelijks te vinden zijn op deze locatie.Wilt u een afspraak maken voor dieetadvies en leefstijlcoaching in de regio Schagen neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Leefstijlcoaches!

Tamara en Esther zijn op 10 december 2018 geslaagd voor de Post HBO scholing Leefstijlcoach. Vanaf januari 2019 gaan we de Gecombineerde Leefstijl Interventie aanbieden. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.

ParkinsonNet congres

Tamara is op 20 november 2018 naar het ParkinsonNet congres geweest in Rotterdam.Onze praktijk is aangesloten bij het ParkinsonNet en wij zijn gespecialiseerd in de dieetbegeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson.

Parkinson is een complexe aandoening waarbij problemen kunnen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn moeite met lopen, aankleden, spreken of eten. Door de grote verscheidenheid aan mogelijke problemen, zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling. Het is daarom belangrijk dat zorgverleners niet alleen deskundig zijn, maar ook de behandelingen goed op elkaar afstemmen. Wij werken intensief samen met andere behandelaren die ook aangesloten zijn bij het ParkinsonNet.

Hulpvragen voor de diëtist kunnen onder andere zijn onbedoeld gewichtsverlies, maag- en darmproblemen, obstipatie en een te kort aan vitamines en mineralen. Daarnaast kijken we ook mee met de werking van de medicatie Levodopa. De opname kan namelijk sterk verbeterd worden door een goede eiwitverdeling in de voeding.

FODMAP scholing

Eva, Esther en Ilse hebben in november 2018 de FODMAP scholing gevolgd. Het is een dieet wat effectief is tegen het prikkelbare darmsyndroom. Marieke heeft eerder de scholing gevolgd en heeft al veel mensen van hun darmklachten afgeholpen. Vanaf nu kunnen we op al onze locaties mensen begeleiden met het FODMAP dieet.

Nieuwe locatie op vakantiepark De Krim!

Vanaf juli 2018 draaien we wekelijks spreekuur op De Krim boven het nieuwe zwembad. Als je op de Krim verblijft dan kan je onder ander een gezondheidscheck laten uitvoeren. Ook kan je bij ons terecht voor vragen op het gebied van voeding en levensstijl. Werk je op De Krim of woon je in de omgeving dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.

SMS service 

Vanaf 1 januari 2018 krijg je als extra service voorafgaand aan de afspraak een herinnering per SMS. Wil je ook een SMS ontvangen zorg er dan voor dat je mobiele nummer bij ons bekend is.

Slim- Fit diëtist en lifestyle coach

21-12-2017
Super leuk nieuws! We gaan onze krachten bundelen met diëtistenpraktijk Slim- Fit uit Breezand. Vanaf nu zijn we met 4 diëtisten in de regio Texel, Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Hieronder kan je alvast vinden op welke locaties jullie bij ons terecht kunnen voor een afspraak.

Locaties:
Jonkerstraat 6 1791 GN Den Burg, Texel (Tamara en Marieke)
Soembastraat 83A 1782 SM Den Helder (Marieke en Eva)
Bernhardplein 76B 1781 HK Den Helder (Eva)
Molenstraat 115 1782 NL Den Helder (Esther en Eva)
Ceresplein 1 1764 HD Breezand (Esther)