twitter facebook instagram

Lifestyle Coach

Het veranderen van gewoonten en patronen is lastig! Begeleiding en advies op maat, geheel afgestemd op jouw lifestyle, wensen en behoefte helpt je om ongezonde leefgewoonten te doorbreken. Deze coaching, gericht op het individu, wordt ook wel lifestyle coaching genoemd.

Als jouw persoonlijke lifestyle coach werken wij samen met jou aan een gezonde levensstijl. De begeleiding is gericht op het creëren van een actieve levensstijl, je fit voelen en een blijvend gezond gewicht realiseren. Fit en gezond zijn kun je bereiken door verantwoord, lekker en gezond te eten, voldoende en actief te bewegen en door mentaal lekker in je vel te zitten.

Samen stellen we een persoonlijk voedings- en bewegingsplan op waarmee je aan de slag gaat. Lifestyle coaching is dé manier om aan de slag te gaan met gedragsverandering en een blijvende gezonde en actieve levensstijl te realiseren. Om als lifestyle coach met je levensstijl aan de slag te gaan zullen we eerst een intakegesprek voeren om te bespreken wat je wensen en behoefte zijn en hoe jouw programma eruit komt te zien.